Följ oss gärna

Humagic bloggar: engagemang och nya resultat

Tips till ledaren: 4 digitala verktyg du ska testa 2018

21 december 2017 Peter Svenonius

Det finns över två miljoner appar bara i App store. Här är fyra av våra favoriter på appar för ledare. Med länkar både för iOS och Android så att du enkelt kan ladda ner dem till din telefon. Vilket är ditt bästa tips när det gäller digitala verktyg för ledning och...

Tips till ledaren: 3 podavsnitt du ska lyssna på 2018

21 december 2017 Peter Svenonius

Att lyssna på pod är ett populärt sätt att ta till sig ny kunskap. Oavsett om det sker på resan, i löpspåret eller på andra stunder. Men hur ska man hitta rätt bland alla poddar? Här är tips på tre podavsnitt för ledare som vi gärna delar med oss av. Vilken är din...

Tips till ledaren: 3 böcker du ska läsa 2018

21 december 2017 Peter Svenonius

Vi älskar böcker. Vi delar mer än gärna med oss av våra bästa lästips till ledare. Läs de här böckerna för att utveckla dig själv, ditt team eller hela organisationen för att skapa nya resultat. Vilket boktips vill du ge till andra ledare?

Tips till ledare: 6 TED-talks du ska kolla 2018

21 december 2017 Peter Svenonius

Här är sex favoriter av de TED-talks vi sett nyligen. Särskilt utvalda för att passa ledare som vill utveckla sig själva, sitt team och sin organisation för att skapa nya resultat. Titta nu eller spara till din titta-senare-lista. Vilken är din favorit?

Engagera fler på jobbet genom att leka mer

21 december 2017 Thomas Dimming

Gör arbetsplatsen mer som en lekplats och få tillgång till medarbetarnas fulla engagemang. Högt engagerade medarbetare ger företaget stora värden i form av lönsamhet, kundnöjdhet och tillväxt.

Denna krönika publicerades ursprungligen i VD-tidningen nr 6 2017

Att släppa taget och gå vidare

18 december 2017 Claudia Lindström

Det är knappt en vecka kvar till jul och mina tankar kretsar kring entreprenörskap, företagande, kundrelationer, konsultkollegor, mål och resultatuppfyllnad.

Efter 16 år som företagare, grundare och VD för Humagic släpper jag nu taget och lämnar över stafettpinnen till...

Fem utmaningar som påverkar resultatet i konsultfirmor

15 december 2017 Peter Svenonius

Många konsultorganisationer – oavsett om de verkar inom IT, juridik, redovisning, revision eller teknisk konsulting – utmanas just nu från flera håll. Men hur skapar vi morgondagens högpresterande kultur med balans mellan taktiska och utvecklande beteenden för att...

Konsultköpares främsta kritik till konsultverksamheter

13 december 2017 Peter Svenonius

Handen på hjärtat, skulle den här kritiken från klienter (hämtat ur undersökningen Årets advokatbyrå) kunna gälla din konsultfirma?

1

Senaste inläggen