Följ oss gärna

Humagic bloggar: engagemang och nya resultat

Transformation för tillväxt 2018

31 oktober 2017 Peter Svenonius

Står ni redan inför transformationens hårda faktum eller är er branschlogik och affärsmodell fortfarande livskraftig? Oavsett, här är två tips på hur ni kan utmana er för att utvecklas istället för att avvecklas.

Film: Har ni tillräckligt många engagerade för att nå målen 2018?

30 oktober 2017 Peter Svenonius

Visst skulle det vara fantastiskt om alla medarbetare på ert företag var högt engagerade i era mål 2018? Tyvärr är detta inte verklighet idag för många vd och ledare. Kolla in vår korta teaserfilm nedan och välkommen att ta del av inspelningen från vårt populära webinar. 

Är det lönsamhet i fokus 2018?

23 oktober 2017 Peter Svenonius

Sitter du och dina ledarkollegor också med budget och affärsplanering inför nästa år? Om resultatet för 2017 är nedåtgående är det frestande att skriva lönsamhet som viktigaste mål 2018.

Men du kanske samtidigt funderar på hur ni ska få redan upptagna medarbetare att...

När branschen transformeras är mer av samma inte tillräckligt

17 oktober 2017 Peter Svenonius

Många företag verkar i branscher i kraftig transformation, där en affärslogik ersätts av en annan. VD och ledare som ser detta hända i sin verksamhet behöver snabbt addera nya beteenden till sin vardag. Men hur får man organisationen att göra nya saker, när det redan är...

Se inspelningen från vårt populära webinar

11 oktober 2017 Peter Svenonius

Missade du vårt webinar "Att skapa engagemang för nya säljbeteenden"? Lugn, vi har spelat in det så att du kan titta när det passar. För bästa upplevelse råder vi dig att gå upp tidigt, brygga starkt kaffe och trycka på play exakt klockan 08.15. Men du kan så klart titta...

1

Senaste inläggen